Wii 4 everyone

Tenisul ăsta, greu sport! Până și pentru profesioniști. Vorbesc aici despre ultimul turneu de tenis din seria Masters 1000 din acest an, anume, Paris Masters 1000. O întreagă aventură, ce a început relativ liniștit și s-a terminat mai mult decât tumultuos.  În primult tur, primii 8 favoriți au stat liniștiți, relaxându-se fiecare cu prietena lui prin magicul oraș al luminilor și sperând, fiecare dintre ei că va câștiga trofeul și implicit cele 1000 de puncte. Odată cu turul 2, a început să bată vântul prin ei, picând din start favoritul principal Roger Federer, iar favoritul 2, Rafael Nadal a scăpat ca prin urechile acului, salvând 5 mingi de meci. În optimi, încă unul culcat la pământ, Andy Murray (favorit 4). Și tot așa… s-a ajuns în semifinale. O semifinală surpriză, între favoritul gazdelor, Gael Monfils și cehul Radek Stepanek. Cealaltă semifinală, dintre Nadal și Djokovic, a fost numită „adevărata finală” de către toți iubitorii tenisului și experții în domeniu. Pumnii strânși și Vamos Rafa! O victorie aici și o semifinală în turneul campionilor ar fi zdruncinat puțin fotoliul de lider al lui Federer.

Viiiiise! Meciul a fost chiar urât, dominat de la un capăt la celălalt de sârb. În finala cu Monfils, Djokovic s-a bucurat prea devreme, după doar un set și jumătate. S-a văzut câștigător și s-a relaxat. Unde a dus asta? La pierderea setului 2 și ajungerea în tie-break în setul decisiv. Până la urmă a câștigat și a oferit un meci frumos, dar liderul în tot turneul ăsta a fost oboseala. Fără drept de apel, fiecare dintre jucători (până și numărul 1 mondial)  s-au dovedit a fi doar umbra celor din debutul sezonului.

Păcat! Cu siguranță ar fi existat o soluție pentru a evita această situație. Și cum fac eu pe-aici pe marea sfătuitoare și gânditoare, după câteva zeci de minute de meditație, am găsit rezolvarea problemelor fiecăruia dintre primii 4 clasați. Poate vă întrebați cum și de unde, că doar nu sunt Mama Omida sau Nostradamus. Nu, nu sunt nici, nici. Din punctul meu de vedere, toate meciurile astea dezastruoase ar fi avut o singură soluție : Nintendo Wii.  Ooooo  daaaa, chiar așa! Nintendo Wii!

De ce? Pentru că Wii este consola ce îți oferă șansa de a practica zeci de sporturi în propria sufragerie.Nu este doar un joc! Vei face mișcare, îți vei îmbunătăți tonusul muscular și, mai mult decât atât, vei putea juca tenis și bowling, vei trage cu arcul și vei face scrimă cu prietenii.

Acum, pe scurt, să-i luăm pe primii 4 din clasament:

1. Roger Federer – după părerea mea, ar avea nevoie de Nintendo Wii Fit Plus ce oferă o gamă extrem de variată de exerciții în categoriile Aerobic, Musculatura, Yoga si Echilibru. Wii Fit este în prezent în topul celor mai bine vândute produse entertainment media în întreaga lume. Un succes fenomenal, cu peste 22 de milioane de unități vândute până acum. Mă rog… să revin la motivul pentru care Nintendo Wii Fit este ideal pentru Roger. Păi e simplu. După câteva ore zilnice de înfășat, hrănit, legănat și plimbat gemene în vârstă de doar câteva luni, niște exerciții de yoga pe placa specială Wii Balance Board ar fi tratamentul perfect. Comod, relaxant și foarte la îndemână; nu de-alta, dar în orice moment se pot trezi fetițele și având în vedere faptul că mama Mirka e plecată la shopping…

3 și 4 adică Djokovic și Murray se cam iau de mână, după un sezon destul de bun le-ar prinde bine să joace împreună și un meci de tenis sau de ce nu, ski nautic, basket sau golf , cu Wii Sports Resort, să se relaxeze, să râdă și… în pauze să se răcorească și cu un pahar de bere stând pe canapeaua din living.

Buba mare este la numărul 2… Nadal, care are nevoie de Wii în toate formele lui. Wii Fit, programul pentru fitness l-ar putea ajuta să-și refacă masa musculară după perioada în care a fost accidentat, trainer-ul video fiindu-i de real ajutor. Wii Sport Resort ar fi un mijloc eficient din punctul meu de vedere de a se pregăti pentru turneul campionilor, în casă, fără să fie nevoit să îndure timpul nefavorabil din Londra și traficul infernal. Păcat că pe el nu l-a dus capul să se folosească de Wii înainte de meciul cu Djokovic, poate altul era rezultatul.

Nu-i corect! Unii au Wii și nu se pricep să-l folosească deși au mare nevoie de el. Câte n-aș face eu cu un Wii… sport, fitness, relaxare, distracție… eehhheeee! Pentru cei interesați (interesați să mi-l dăruiască de ziua mea, care apropo, se apropie cu pași repezi), să știți că Nintendo Wii este comercializat de TNTGames.

Deși nu pare, este articol scris pentru SuperBlog2009, proba 24.

Advertisement

3 thoughts on “Wii 4 everyone

    • Ba da. Știu că am lăsat-o așa… în pom, dar chiar n-am mai avut timp să scriu suficient și nu aș vrea să postez doar câteva paragrafe câte am scris în plus.
      O să vină pagina 9 cât de curând. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s