Monitor redecorant

Vreau să-mi redecorez camera. Din nou…

De ce? E simplu și mai ales bizar pentru majoritatea celor care mă ascultă. Mi-a murit monitorul.

Ce legătură are decesul monitorului cu noua înfățișare a camerei (care apropo, este încă în faza de proiect) ? Păi are!  Mare doritoare de schimbare semnificativă, mi-am achiziționat un monitor de ultimă generație, că deh, prea mult timp m-am chinuit cu bătrânul aparat. Este vorba de noul LCD  ASUS Designo MS246. O adevărată bijuterie, o îmbinare perfectă de tehnologie și talent artistic. Designul urmează un concept binar, întegrând o serie de elemente contrastante, precum numerele 1 şi 0, liniile drepte şi cercurile, negrul şi albul, într-un monitor ultra-subţire cu un profil de doar 16,5 mm. Suportul de susţinere este în formă de inel şi utilizează tehnologia Ergo-Fit, care permite utilizatorilor să încline ecranul într-un mod foarte simplu, doar cu ajutorul unui deget. Aspectul ergonomic al seriei Designo MS plasează ecranul la nivelul privirii, pentru o operare confortabilă şi productivă în situaţia utilizării ca monitor secundar, alături de un notebook. Noile produse redau imagini clare la rezoluţie Full HD 1080p, cu o rată de contrast de 50000:1, având un timp de răspuns de 2ms. Monitoarele integrează tehnologia ASUS Splendid™ Video Intelligence şi optimizează consumul de energie cu 40%.

Acum că v-am descris nebunia de monitor pe care mi l-am luat, o să vă spun și ce planuri am pentru cameră. Având în vedere faptul că totul pare acum învechit și prăfuit, ca dintr-un film din anii  ’40 , o să schimb toată mobila. Biroul e primul. S-a terminat cu monotona combinație de culori negru-maro. O să așez LCD-ul acesta alb pe un birou asimetric, în nuanțe de violet combinate cu albul pur. De asemenea aș vrea să regăsesc în design-ul biroului și inele care să se asemene cu inelul monitorului.  Pereții îi vreau în culori vii, contrastante, probabil roșu sângeriu și verde aprins. O canapea interesantă ca aspect și o bibliotecă viu colorată completează imaginea unei camere perfecte.

După cum probabil ați observat, am pus accentul pe culoare, multă culoare, pentru că asta m-a făcut LCD-ul ASUS să-mi doresc, schimbare de atitudine și bucuria vieții într-un spațiu confortabil și modern.

Hmmm.. dacă stau bine să mă gândesc, o să-mi schimb și tunsoarea, poate și culoarea părului, nu vreau să arăt prăfuită! Vreau să-mi trăiesc viața la „rezoluție” maximă, Full HD!

Produsul îl găsiți la PCGarage.

Articol scris pentru SuperBlog2009, proba 41.

3 thoughts on “Monitor redecorant

  1. Pingback: Blogarii zilelor … (partea a II a)

Leave a comment