Partener media

SuperBlog a devenit o competiție cu tradiție, pe care foarte mulți bloggeri o așteaptă în fiecare toamnă (acum chiar și primăvara) pentru că pur și simplu s-au îndrăgostit de ea. Același lucru l-am pățit și eu, de la prima participare n-am mai putut să mă las, deși de multe ori ziceam că n-o să particip pentru că n-am timp sau inspirație. M-am gândit de câteva ori cum aș acționa dacă aș fi organizator, mă entuziasma comportamentul Claudiei Pătrașcu și mă înspăimânta volumul de muncă în același timp.

Nu m-am gândit însă niciodată cum mi-ar sta ca partener media al unei ediții, așa că această probă a venit ca o adevărată provocare. Eu nu mă consider un blogger experimentat, deși scriu de câțiva ani buni. Mă consider o simplă persoană ce scrie de drag, din pasiune, revoltă, amuzament și nu în ultimul rând solidaritate. Nu mă implic în activități pe care nu le agreez doar pentru a mă afla în treabă, pentru că nu pot face lucruri în care nu cred.

Deși am o personalitate puternică, cred că m-aș adapta foarte ușor unei colaborări cu organizatorii, un avantaj fiind acela pe care deja l-am descris deja.  Aș promova evenimentul prin postări periodice pe blog, afișarea unui banner pe toată perioada concursului, dar nu cred că aș ocoli nici platformele de socializare, unde oamenii au devenit foarte receptivi. O dezbatere cu cei interesați să se înscrie sau cu cei care deja s-au înscris mi s-ar părea o idee interesantă și nu aș ezita să implic mai multe persoane care au participat cel puțin la o ediție.

Sunt convinsă că blogul meu nu este tocmai candidatul potrivit pentru această poziție de partener media, pentru că nu este un blog cu un trafic însemnat și cu postări regulate, dar asta nu înseamnă că persoana din spatele blogului n-ar avea veleități pentru a fi partener media.

O primăvară frumoasă!

Articol scris pentru proba nr.14 din Spring SuperBlog 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s