Femei cu farmec

Farmec desfăşoară o campanie ce merită aprecieri, prin care recunoaște valorile feminine autentice românești și care susține femeile puternice, cele care prin forțe proprii și-au construit o carieră sau și-au întemeiat o familie de care au grijă în fiecare zi. Campania se numeşte “Românce cu farmec” şi este susținută și de bloggerițe din Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și București, care vor scrie despre cele mai noi lansări de produse sau evenimentele importante Farmec.3

Întrebată fiind cum aş descrie o femeie cu farmec, m-am găsit într-o situație cel puțin interesantă. Îmi veneau atât de multe cuvinte, imagini și sentimente încât nu mă simțeam capabilă să le leg într-o formă de înțeles. În dreptul cuvântului farmec, DEX-ul spune cam așa: ansamblu de calități (frumusețe, grație etc.) care încântă, atrage pe cineva. Din punctul meu de vedere, farmecul este ceva subiectiv, ce ține în primul rând de cel care se exprimă, de felul în care acesta percepe persoana din fața lui și chiar și de ceea ce este el capabil să simtă pentru acea persoană. Ce încerc eu să spun, este că orice femeie are farmec privită prin ochii cuiva. 

O vorbă calmă, un glas suav sau pur și simplu o vorbire coerentă și corectă poate atrage multe persoane și le poate fermeca ușor. Un aspect fizic plăcut și îngrijit împreună cu o ținută bine aleasă bucură  privirea oricui și în cele mai multe cazuri o femeie cu asemenea calități are mult de câștigat. Frumusețea și farmecul unei femei pot veni și din acțiunile pe care aceasta le întreprinde. Modul în care se implică în ceea ce face poate spune multe despre caracterul și capacitățile ei. Este adevărat că durează mai mult până se trece de bariera primei impresii și  de impactul “ambalajului”, dar odată făcut acest lucru, preconcepțiile și reținerile dispar complet și orice muritor poate găsi ceva fermecător la o femeie.

Farmec regăsește farmecul româncelor!

Articol scris pentru proba nr.8 din Spring SuperBlog 2013.

sursă foto: http://www.super-blog.eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s