Farmec-ul natural

Să se ridice din pat într-o dimineață atât de mohorâtă, părea un adevărat supraefort de care nu știa dacă este capabilă. Valurile de picături și vântul puternic înfățișau dincolo de fereastră un tablou pe care nu voia să-l vadă nici măcar din așternutul său călduros și pufos, cu atât mai puțin să-l înfrunte. Dar cum în viață nu poți avea doar ce-ți dorești, ba dimpotrivă, într-un cumul de forțe a înfipt tălpile în podea și cu hotărâre s-a îndreptat spre acel ciob magic, menit s-o   transforme dintr-o femeie ștearsă, insignifiantă, într-una atrăgătoare și sigură pe ea, care ar fi putut încheia orice afacere cu oricine, oricând. După jumătate de oră în care s-a chinuit din greu să scoată un make-up perfect, care s-o avantajeze și să ascundă urmele nopții pline de coșmaruri prin care trecuse, și-a dat seama că nu sunt sorți de izbândă. Se simțea o adevărată epavă, una care nici măcar nu mai era capabilă să-și amintească vremurile glorioase. Lipsea sclipirea din ochi, lipsea strălucirea tenului, iar zâmbetul nu mai apărea nici el de teama unui nou rid.

Renunțând la lupta pe care încercase să o ducă, s-a îndreptat înfuriată către pat, hotărâtă fiind să nu mai iasă vreodată din casă. Printre hohote și suspine, ochii i-au picat într-un târziu pe cadoul pe care îl primise în ziua precedentă de la o persoană dragă, un pachet Farmec cu argan, gălbenele și aloe vera. Și-a șters lacrimile, s-a îndreptat iarăși spre scăunelul magic și s-a demachiat cu demachiantul 2 în 1 gălbenele, din gama Farmec Natural. Apoi a aplicat crema matifiantă cu aloe vera și într-un ultim gest de disperare, a desfăcut crema antirid argan și a început lupta cu ea însăși. Era conștientă că n-o să se schimbe nimic în următoarea secundă, dar cu toate acestea, autosugestia încerca să lucreze și să deformeze pozitiv imaginea.

15 minute mai târziu, efectul autosugestiei dispăruse, dar imaginea se încăpățâna să rămână aceeași. Se vedea frumoasă, se simțea puternică, sclipea prin toți porii, rugina de pe epavă se înmuiase și dispăruse în mare parte. Nu știa dacă este un miracol sau dacă pur și simplu își pierde mințile, dar îi plăcea ce vedea și ce transmitea, n-ar fi vrut să se termine acele clipe niciodată. Părea că se îndrăgostise din nou de ea însăși și de viață.

Farmec, prin produsele din ingrediente naturale de care s-au bucurat poate și bunicile noastre o făcuse să vadă că fata din oglindă, cea tristă și înfiorată de gândul îmbătrânirii și urâțirii, era doar o reflexie a propriilor gânduri întunecate. Avea nevoie de un simplu gest… pe care l-a găsit, așa cum a făcut și Giulia Ambasador al gamei Farmec Natural.timeline_farmec_natural_giulia

Odată regăsit farmecul natural, s-a regăsit pe ea, femeia puternică și plină de viață. Îndrăgostește-te de viață și tu!

Articol scris pentru proba nr.1 din Spring SuperBlog 2013.

sursă foto: http://www.super-blog.eu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s