Parteneri media

Articol scris pentru proba nr.29 din SuperBlog 2012.

Mi-a plăcut dintotdeauna să comunic cu oamenii și mi-a plăcut să scriu, dar într-un mod absolut conștient am ales o altă cale în viață. Nu știu dacă am făcut-o pentru că nu eram mulțumită de ceea ce ieșea din condeiul meu sau pentru că pur și simplu mi-a fost teamă să încerc să merg pe acest drum. Scrisul a rămas o simplă pasiune, un mod de descătușare, de eliberare și… atât.  Nu pot să neg că dorința de a face lucra în  media încă este undeva acolo, îngropată în suflețelul meu și din păcate cred că va rămâne acolo și numai acolo.

Dar…dacă ar fi să lucrez/colaborez cu unul dintre partenerii media ce au susținut concursul de blogging SuperBlog 2012, cred că cel mai bine mi s-ar potrivi JurnalLifeStyle.ro . Să vă spun și de ce: pentru că nu se axează pe un singur domeniu și mi-ar da libertatea de a scrie despre aproape orice și într-o formă pe care eu aș alege-o și pe care aș simți-o. De exemplu, dacă ar trebui să scriu despre un eveniment/film nu m-aș opri la o simplă cronică de informare a cititorului, la o descriere banală a evenimetului, ci aș încerca să merg puțin mai departe. Atunci când scriu mă și implic emoțional și încerc să-i ofer celui ce citește ceea ce eu mi-aș dori să aflu dacă aș fi în locul lui, iar asta cred că înseamnă mult și face diferența.logouri_parteneri_media_SB2012

Ca parte a staff-ului media din cadrul SuperBlog aș încerca să scriu cât mai mult despre el în perioada de înscrieri, dar și în timpul concursului. Consider că un articol în fiecare săptămână cu o impresie generală asupra modului în care evoluează lucrurile ar stârni curiozitatea și ar susține interesul urmăritorilor site-ului (JurnalLifeStyle.ro).

Și pentru că apreciez ceea ce au făcut acești oameni pentru noi, aș vrea să le mulțumesc așa la final de sezon, tuturora:

www.radiolynx.ro – cel mai durabil proiect media live independent/ post de radio exclusiv online privat din Romania, care ne-a susținut și ne-a suportat în fiecare săptămână câte o oră live.

www.trilulilu.ro – cea mai mare comunitate online din Romania unde vizitatorii pot urmari si contribui cu clipuri video, muzica si imagini.

Revistele Connect (cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa) și Photo Magazine  (revista de tehnica si arta fotografica)

Website-ul PRwave dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri.

Comunitatea femeilor senzationale, 121.ro cu peste 125.000 de membri. Online de peste 11 ani.

Fostii câștigători: Robin, Manuel, Bogdan și Arenait.net.

Și nu în ultimul rând www.jurnallifestyle.ro – tratat online despre viata frumoasa. Scris cu suflet, fara compromisuri si fara VIP-uri si vedete de carton.

Numai bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s