Sprijin de la SpringShop

Articol scris pentru proba nr.16 din SuperBlog 2012.

Astăzi o proporție covârșitoare din populație are acces la internet și nu numai. Tot mai mulți învață să folosească mediul online pentru a scoate un ban, pentru a evolua în carieră sau pur și simplu pentru a-și pune la încercare imaginația și a-și testa puterile.  Aș putea spune că și printre  cunoscuții mei se numără destul de mulți oameni care fac profit online prin diverse mijloace.

Știu chiar pe cineva care comercializează bijuterii handmade și care se tot chinuie de ceva vreme să-și promoveze produsele și să onoreze comenzi prin intermediul unei rețele de socializări, lucru ce nu este chiar atât de ușor. Este adevărat că un cont de acest gen este gratis și foarte ușor de utilizat, dar din pacate nu este accesibil unei game largi de utilizatori. Într-o astfel de situație cel mai indicat ar fi dezvoltarea unui magazin online, însă există și aici un mare impediment, anume acela că tipa respectivă nu are talente IT-iste și nici amici specializați în așa ceva. Deci, nu prea s-ar descurca să mențină site-ul viabil.

Pentru astfel de dive, din fericire, s-a inventat un prieten de nadejde, pe nume SpringShop. Este vorba despre o minune de site, destinat afonilor în tehnologie, dar nu numai. Mi se pare foarte interesantă ideea lor de a furniza un magazin online „la cheie”, scutind deținătorul de foarte multă bătaie de cap. Trebuie doar să-ți faci cont, să plătești un preț fix și îți poți organiza după bunul plac magazinul. Îmi place că pe pagina de Home este prezentat un sumar al serviciilo oferite, sub o formă pe înțelesul oricui și susținut de un clip video foarte concludent. Prețurile sunt de asemenea foarte bine prezentate, detaliate și cu răspunsuri la întrebările cheie. Apreciez că oferă servicii de afiliere în condiții convenabile și foarte ușor de pus în practică.  Cred că este un dezavantaj faptul că modulul de test nu este încă disponibil, ci doar un demo pentru o eventuală testare a serviciilor, dar sprijinul tehnic oferit prin Live chat poate substitui acest minus. De asemenea, consider că tab-ul de contact nu este foarte bine realizat, în sensul că harta nu este foarte sugestivă pentru cineva care nu cunoaște zona și poate fi manevrată doar după transferul către harta sursă.

Un alt aspect ce atrage atenția celor cu experiență în domeniul economic este transparența oferită de afișarea numărului de înregistrare la registrul comerțului. Acest mic detaliu poate face diferența pentru că oferă posibilitatea verificării firmei pe site-ul ministerului de finanțe și cunoașterea ei din punct de vedere economic.

Tentant, nu-i așa?

sursă foto și video: http://www.super-blog.eu   http://www.youtube.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s