Designers de la real,-

Ştiam ce risc îmi asum atunci când am hotărât să-i dau acel mesaj, dar simţeam că trebuie să o fac, altfel n-aş mai fi fost eu. Este  adevărat că speram ca gestul meu să nu rămână fără ecou, să trezească ceva în el, ceva care să îl determine să-mi răspundă, dar îmi plăcea să cred că eram pregătită pentru orice (sau cel puţin încercam să-mi sugerez ideea asta). După primele 5 minute eram mândră de mine pentru că nu-mi venea încă să-mi smulg părul din cap de frustrare şi continuam să-mi autoinduc o stare de linişte care să mă împiedice să fac un (alt) gest necugetat. După alte câteva sute (de minute), am intrat într-un oarecare sevraj, un amalgam de regrete,frustrare, amărăciune şi mai ales dezamăgire ce simţeam că o să mă doboare. Şi când mă gândesc că aveam deja pregătită ţinuta pentru întâlnirea ce ar fi trebuit să vină ca răspuns. Abia ce-mi cumpărasem rochiţa roşie de la real,-  , o călcasem şi o aranjasem frumos pe umeraş la îndemână. Balerinii roşii din aceeaşi colecţie erau şi ei pe coridor, la uşă, aşteptându-mă.

Nici acum nu reuşesc să-mi explic cum am reuşit să rezist şi să mă abţin să nu fac vreo scenă pe care apoi să o adaug pe lista de regrete.

După 3 zile, când mi-a sunat telefonul, cu numele lui pe display, am crezut că este o glumă proastă pe care o plănuise în detaliu încă de la început. Dar n-a fost aşa.Mă sunase să-mi spună că n-a avut credit şi să-şi ceară scuze pentru ipostaza neplăcută în care mă pusese. Era sincer, îl simţeam şi îl citeam doar din voce. Iar în momentul în care mi-a cerut să ne întâlnim pentru a se revanşa pentru gafa pe care o făcuse, nu am mai ştiut cum să reacţionez. I-am confirmat precizându-i că o să ajung cât pot de repede. Din păcate nu mai puteam să port rochiţa pregătită anterior pentru că în încercarea mea de a mă simţi mai bine, mă îmbrăcasem aşa pentru a merge la birou, dar am găsit imediat altceva care să se potrivească. Am ales tot din colecţia de la real,-  o tunică şi o pereche de pantaloni în care mă simţeam mai comod ca oricând. La balerini n-am renunţat, căci se asortau perfect cu tunica roşie cu buline. Ce m-aş fi făcut oare fără multitudinea de variante pe care mi le-a oferit real,- prin colecţiile propuse prin marca proprie Designers pentru această toamnă atât pentru femei (Generation me, Refusing performance, Fashion outsiders, Olympionique inspiration) cât şi pentru bărbaţi (Native lands, Street luxury, Alpine avenue,Broken english)? Noutatea toamnei constă în mini colecţiile de articole basic, bluze, cămăşi, malete, tricouri, care corespund fiecărui stil abordat, fiind semnalizate la raft şi care se pot mixa cu piese din colectia pe care o completează sau din altă colecţie, rezultând combinaţii unice şi un stil care se potriveşte oriunde, oricând. Iar preţurile pornesc de la 29,99 lei pentru cămăşi şi jeanşi şi 34, 99 lei pentru pulovere.

Am emoţii… Dar hăinuţele astea parcă mă ajută să radiez! Abia aştept să ajung la întâlnire!

Articol scris pentru proba nr.2 din SuperBlog 2012.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s