Hăinuțe real,- e

LATER  UPDATE: 80 pcte.

Articol scris pentru proba nr.22 din SuperBlog 2011.

Sunt convinsă că oricărei fete  ce aude cuvântul „shopping”  i se înseninează fața instantaneu, iar dacă mai are și bani să pună în practică, atunci situația se apropie de perfecțiune. Din acest punct de vedere, nu știu dacă sunt mai defectă sau pur și simplu sunt ceva mai diferită, dar nu mă dau în vânt după cumpărături, cel puțin nu după cele de haine. Recunosc, am momente de rătăcire, când îmi iau prietenele și ieșim la o „nebuneală” generală prin magazine, dar asta se întâmplă destul de rar. Poate fi considerat un defect sau poate fi o calitate, dar nu pun preț pe haine, nu cumpăr ceva doar pentru are un anumit brand sau pentru că e în trend. Nu-mi place să pun ceva pe mine pentru că este la modă și astfel să mă amestec în mulțimea care deja poartă acel gen de îmbrăcăminte; consider că eu sunt propriul meu trendsetter și nu am nevoie de cineva care să-mi spună ce să port. Mă îmbrac cu ce consider eu că-mi stă bine, nu cu ce consideră alții că stă bine oricui.

Pentru a exemplifica cele spuse mai sus o să încerc să vă descriu cum decurge o ședință de cumpărături. Dacă plec de-acasă pornită să-mi iau haine, mă opresc mai întâi la articole casual, jeanși, tricouri, bluzițe. Mă atrag în general lucrurile simple, fără catarame, paiete, pietricele sau alte nebunii și mă feresc de imprimeuri. Atunci când aleg ceva mai elegant, vreau ca acea haină să aibă ceva deosebit. Din această categorie, recunosc, există un obiect pe care nu-l refuz niciodată: corsetul. Poate fi considerat slăbiciunea mea în materie de haine.

În cazul în care nu plec la shopping și plec de exemplu, la cumpărături printr-un hipermarket, se întâmplă adesea să mă opresc la raionul de confecții în speranța că voi găsi ceva interesant fără să consum prea mult timp și bineînțeles prea mulți bani. Mi-am cumpărat de câteva ori haine din hipermarket și deși prețul acestora era mult mai mic decât al celor din alte magazine, calitatea nu a lăsat de dorit. De exemplu, hipermarketul real,- are o gamă de produse foarte variată pentru toamnă-iarnă la prețuri foarte accesibile.  Această colecție existentă deja în magazinele real,- conține: sacouri elegante, cămăși, bluze, veste, jachete, pardesie, articole de jeans, etc. Iar hainele de iarnă, precum geci, pulovere, mănuși, fulare sunt chiar tentante, având în vedere faptul că temperaturile deja au scăzut sub pragul celor obișnuite pentru această perioadă. Culorile predominante ale colecției sunt nuanțele de gri și violet, deopotrivă elegante și moderne, dar nu sunt uitate nici culorile vii, ce ne pot înfrumuseța o zi geroasă de iarnă.

După ce am citit oferta și am vizualizat cataloagele online, m-am decis ca la prima vizită în București să dau o raită prin real,- în speranța că voi mai găsi și eu ceva. Ce să fac… ghinionul meu că nu-i niciun magazin real,- pe-aici prin zonă (poate se autosesizează cineva :)) și face o faptă bună pe viitor).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s