AMD clar

LATER  UPDATE: 78 pcte.

Articol scris pentru proba nr.11 din SuperBlog 2011.

Contemporaneitatea este după părerea mea, de-a dreptul intrigantă prin prisma evoluției tehnologice extrem de rapide. Nu pot să afirm că aș fi o mare consumatoare de publicații, bloguri sau site-uri de acest gen, dar dacă îmi pică în fața ochilor orice știre referitoare la noi apariții software, hardware sau orice alt gadget, nu o ignor. Consider că orice fel de informație pe care o parcurgi măcar cu privirea este stocată undeva adânc în memoria noastră și se poate dovedi chiar folositoare la un moment dat. De aceea m-am gândit să vă prezint câteva informații care mie mi s-au părut mai mult decât  interesante, despre noua tehnologie implementată de AMD.

Odată cu lansarea noilor procesoare AMD APU, AMD a introdus noua tehnologie, denumită AMD Radeon™ Dual Graphics. Rolul acesteia fiind acela de a ajuta utilizatorul să-și maximizeze experiența grafică fără costuri ridicate, funcționând împreună cu toate procesoarele din seria A (A4, A6 ,A8) și cu toate variantele apărute ale sistemului de operare Windows 7  (Home Basic, Premium, Professional, Ultimate).

AMD Radeon™ Dual Graphics nu face altceva decât să creeze o punte de legătură între ”creierul” computerului și ”ochiul” acestuia, adică între microprocesor și placa video, folosind DirectX® 11. Legătura dintre cele două se realizează în cea mai directă formă posibilă, diminuând timpul de procesare. Scopul fiind bineînțeles, acela de a îmbunătăți rezultatul vizual al sistemului și de a-l face unic printre mulțimea de sisteme existente pe piață.

Ceea ce tocmai am încercat să vă descriu despre noutățile aduse de AMD, poate părea neinteresant sau prea bogat în date, dar sunt convinsă că „procesorul” vostru a avut grijă să stocheze chiar mai mult decât vă puteți imagina.  Dar dacă vreți să-i acordați o mână de ajutor prin exersarea memoriei vizuale, cred că AMD Radeon™ Dual Graphics este soluția ideală. Prin proprietățile ei deosebite poate contribui serios la dezvoltarea atenției asupra detaliilor, culorilor și chiar asupra vitezei de reacție.

O imagine clară poate avea puterea chiar de a face fericit un om.

One thought on “AMD clar

  1. Pingback: AMD de secol 21 « Viața în culori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s