Parteneri media

Articol scris pentru proba 43 din SuperBlog 2010.

Odată cu proba 42, am terminat cu partea grea și stufoasă a concursului, după părerea mea. Acum a rămas partea mai puțin încordată a scrisului.

În acest articol o să spun câteva cuvinte despre partenerii media ai concursului SuperBlog 2010, după cum urmează:

  •  Zon@IT este o emisiune pe care am avut ocazia să o urmăresc de câteva ori, care se difuzeaza în fiecare Vineri la ora 18:00 pe TVR2 și paralel pe TVR HD și zilnic in reluare la orele 09:00, 13:00, 15:00 si 19:00 pe TVR HD. Zon@ IT este un program TV dedicat fenomenului informațional. Începută în octombrie 2006 Zon@ IT este unul dintre cele mai longevive și mai serioase programe de profil. Cu un conținut ce variaza de la hardware si gadgeturi si până la jocuri pentru PC sau console, software sau ghiduri de utilizare a diverselor aplicatii si dispozitive, Zon@ IT oferă o viziune cuprinzatoare asupra domeniului. Mă bucură mult faptul că SuperBlog a avut un partener din televiziune, pentru că merită.
  • revistele Connect (cea mai citită, cea mai documentată, cea mai actuală şi cea mai utilă publicaţie de telecomunicaţii şi Internet. Conceptul redacţional cuprinde toate temele care privesc dezvoltarea telecomunicaţiilor şi a computerelor mobile. Domeniile tematice se extind de la telefonia mobilă şi cea fixă (ISDN, ADSL), până la teste de smartphone-uri, laptopuri, sistem de navigaţie, accesorii, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului) și PhotoMagazine (o revistă online cu și despre fotografie și arta fotografică)
  • Radio Lynx – radioul online ce ne-a fost alături și anul trecut și care nu de puține  ori a fost alături de noi, concurenții.
  • www.121.ro –  un site foarte bogat în conținut, îmi este greu să spun un domeniu pe care nu-l găsești.
  • www.ArenaIT.ro – câștigătorul primei ediții, un site de IT foarte bine închegat.
  • www.MoneyWatch.ro – câștigătorul de anul trecut, cu care am avut prilejul să concurez și căruia i-am apreciat la vremea respectivă articolele și stilul de a scrie.

One thought on “Parteneri media

  1. Pingback: Parteneri media « Viața în culori | LAPTOP NOTEBOOK NETBOOK MINI LAPTOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s