SuperBlog2009 – Impresii finale

După o pauză binemeritată și îndelung așteptată, m-am gândit că nu ar strica să vin și eu cu ceva impresii de pe urma concursului SuperBlog2009.

Încep prin a spune că încă nu-mi vine să cred că s-a terminat și am rămas cu reflexul de a intra pe site pentru a verifica dacă a mai apărut vreo probă sau 2 sau poate 3 :)) .  Adică, mai pe șleau, cam duc dorul și mă simt aiurea cu lipsa asta de activitate.

A fost frumos, zic eu acum, după 2 luni și câteva zile de competiție. A văzut blogul meu în tot timpul acesta la articole, cât n-a văzut în tot anul lui de existență. 😀

Am aflat din întâmplare de concurs și m-am înscris mai mult din curiozitate. Voiam într-o mare măsură să mă autotestez atât din punctul de vedere al imaginației cât și din cel al rezistenței. Știam că aveau să fie multe probe, dar probabil că asta m-a și atras. Îmi place să experimentez lucruri noi și cu siguranță ceva mai nou decât asta nu puteam găsi. Până să apară clasamentul intermediar, credeam că sunt pe ultimul loc și aveam numeroase porniri spre retragere. Dar după ce am văzut că nu-s chiar așa afară din joc, motivația a devenit mai puternică și mi-am continuat treaba. Lucrurile au mers din ce în ce mai bine (din punctul meu de vedere) și cu fiecare probă bifată parcă prindeam mai multă încredere în ceea ce făceam, poate că experiența pe care o căpătam era de vină. În mare parte n-am avut obiecții în ceea ce privește punctajul. Da, spun în mare parte, pentru că au existat 2 probe pe care mă „bazam”. Asta pentru că erau 2  articole pe care le scrisesem cu rezervorul plin de entuziasm și în care chiar credeam. Mă refer aici la una din probele ASUS și prima probă Quelle. Acum însă nu mai contează, sunt fericită că am reușit să duc la capăt concursul și… destul de decent din punctul de vedere al clasamentului.

Un aspect la care nu mă gândisem inițial este faptul că o să-mi fac cunoștințe, prieteni, că o să descopăr oameni care au talent și pe care să ajung să-i citesc constant.

Primul cred că a fost Tony, printr-un post despre domeniul personalizat. Trebuie să recunosc că după ce l-am citit, m-am simțit tare ignorantă în ceea ce privește capitolul respectiv (noroc cu concursul acesta, că am mai învățat și eu de la unii de la alții 😀 ).

Apoi Gigel a intrat în scenă… și nu prea a mai vrut să iasă. Adică l-am descoperit pe Dreampoet sau Andrei, cum vreți să-i spuneți. Geniale articole din partea lui, fie că erau cu Gigel sau nu. De exemplu Miorița vinului m-a transformat în fan, nu alta! Îmi pare rău că nu am ajuns la gală să-l cunosc personal, dar e timp destul.

Pe Iulia (keltoighost), am citit-o multă vreme fără să interacționăm și mi-a plăcut. După ce am început să vorbim, mi-a plăcut și mai tare. Îmi pare rău că nu s-a clasat mai sus, merita! Dar îmi pare bine că învață încet încet să nu catalogheze oamenii după aparențe și după primele impresii.

Despre câștigător, MW, ce pot să spun? Scrie bine… și frumos. M-a impresionat cu un articol foarte sensibil la un moment dat. Nu-l cunoscusem așa până atunci.

Au mai fost câțiva care mi-au plăcut, printre care ocupanții locurilor 2 și 3, Alexandra și ADC.

Legat de discuțiile ce s-au pornit (mai ales în ultima săptămână) aș prefera să nu mai zic nimic, nu vreau să rămân cu imaginea aceea urâtă. În opinia mea, cearta nu este modul cel mai frumos de a încheia o competiție, mai ales atunci când este o ceartă generală. Este adevărat că au fost persoane ce au făcut lucruri de care și eu am fost revoltată, dar…. cum spuneam, nu mai contează.

N-am fost la gală. Și regret…. enorm. Mi-ar fi plăcut să-i cunosc pe ceilalți. Și mi-ar fi plăcut s-o cunosc pe Claudia, s-o felicit și să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut.

De câștigat… n-am câștigat mare lucru, doar un premiu de blogger al zilei (material vorbind). În schimb am căpătat multă experiență, încredere în mine, imaginație și… cel mai important, din punctul meu de vedere, am văzut că sunt oameni care-mi apreciază munca!

Nu mă avânt să spun că o să particip și anul viitor, pentru că niciodată nu ști ce se poate întâmpla, dar mi-aș dori s-o fac. Aș vrea să văd cum este să nu mai fi novice. 😛

În final… pentru cei ce nu mă cunosc, o poză cu mine. Dacă vreți să mai schimbăm impresii, lăsați un comentariu și vă contactez pe mess.  😉

Sărbători fericite!

Advertisements

5 thoughts on “SuperBlog2009 – Impresii finale

 1. Eu mi-am primit lectia… cu judecatul dupa aparente, asta e clar.
  Cat despre clasatul mai sus, probabil, insa si aici e vina mea… fiecare e responsabil intr-un fel sau altul de ceea ce i se intampla 🙂
  Hugs

 2. multumesc pentru laudele aduse, si cu siguranta vei fi invitata cand voi lansa cartea
  sa ne vedem cand vii la bucuresti, mai ales ca acum ai si nr de tel

 3. Multumesc pentru opinie, chiar nu ma asteptam…mie mi-a placut enorm articolul acela de la Hostway, cu naufragiatul.
  Sper sa ne vedem si anul viitor la concurs! 😉

 4. Multumesc pentru aprecieri, dar cred ca voi sunteti singurii care meritati cu adevarat felicitari pentru ce ati facut in SuperBlog 2009. Eu, cel putin, ma consider norocoasa ca am avut atatia concurenti talentati. Craciun fericit!

 5. Buna,

  vreau sa te contactez in vederea unei colaborari, dar nu am gasit emailul tau. Scrie-mi te rog, pe cel mentionat. Merci 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s