Oglindă, oglinjoară

Mi-amintesc de vremurile în care mă chinuiam să mă machiez uitându-mă într-o oglindă mică și pe care nu reușeam niciodată să o pun în unghiul perfect. Cu o mână trebuia să țin oglinda, iar cu cealaltă să încerc să dau trag dunga perfectă cu tuș sau să fiu atentă să nu-mi bag rimelul în ochi. Odată cu trecerea timpului am ajuns și eu la o oglindă mai mare, cu spoturi și alte șmecherii inteligibile. Ziceai că am ajuns în Star Trek nu alta! Machiajul ieșea la fel, adică nu mă făceam peste noapte mai frumoasă, dar ideea era că nu mă mai chinuiam atât de mult până reușeam. Însă așa cum îi stă bine unei femei, îmi doream mai mult, ceva mai performant, care să-mi ușureze și mai mult efortul și poate cine știe… să mă facă mai frumoasă.

Credeam că visez prea mult. Asta până am descoperit ceva revoluționar, în care tehnica a depășit limitele imaginației mele. Este vorba despre noua experiență vizuală cu ajutorul tehnicii Ati Eyefinity de la AMD. Această tehnică permite folosirea a trei sau mai multe monitoare simultan.

Poate vă întrebați ce legătură are Ati Eyefinity cu arta mea de make-up. Păi are, că în afară de ideile lor geniale, vin și eu cu ale mele. Adică, pornesc web-camul și pe cele 4 sau…. chiar 6 monitoare (asta dacă sunt destul de șmecheră să fac rost de atâtea) și în loc de o oglindă simplă și totuși mică, am un adevărat ecran panoramic numai și numai pentru mine.  Gata cu migala și timpul pierdut! Acum pot să trag dunga perfectă doar dintr-o mișcare și… parcă mă face și mai frumoasă! :)) (glumesc, evident)

Deci… oglindă, oglinjoară, cine-i are cea mai tare tehnică din țară? Sau mai bine zis, monitoraș, monitoraș, cine are cea mai mare imagine din țară?

Dacă nu mă credeți, uitați-vă la clipurile de mai jos și vedeți cât de interesantă poate fi experiența asta!

Articol scris pentru SuperBlog2009,proba 34.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s