Blog între noi

Acum ceva vreme, m-am alăturat și eu marii turme a bloggerilor. Nu pentru că este în trend sau pentru a părea interesantă, ci pentru că îmi place să mă fac exprimată, să-mi expun părerile și trăirile pe care eu le consider importante. A fost mult timp în care am crezut că  acest blog este citit doar de mine când vreau să-mi amintesc diferite momente și prietenii mei pe care vrând nevrând i-am atras și i-am implicat în articolele ce au început să curgă. De ceva vreme, tocmai din cauza faptului că am menționat numele lor în mai multe posturi, s-au gândit să-și ceară tributul. Un tribut care mă încântă, nu alta!

După articolele despre liceu, naufragiu și salvare, am fost „asaltată” de cereri din partea Larisei și a lui Mirrrrrrrrrcea de a primi dreptul la replică. Am spus asaltată cu ghilimele pentru că mă bucur că am reușit să le stârnesc interesul. Astfel, după tratative purtate la masa verde, am ajuns să luăm o decizie foarte importantă, atât pentru noi cât mai ales pentru voi, cititorii. Am decis să punem pe picioare un blog colectiv în care fiecare să pună o mică părticică din sufletul lui, să informeze lumea despre lucrurile și evenimentele pe care el le consideră importante și nu în ultimul rând să răspundă unuia din ceilalți 2 administratori când consideră că trebuie să riposteze. Având în vedere faptul că totul a pornit de la mine, bineînțeles că eu voi fi administratorul administratorilor (dacă se poate numi așa funcția).

Am propus într-o primă instanță ca blogul să se numească „Blog între noi”, iar URL-ul să fie stabilit după ce discutăm cu cei de la Hostway. Principala temă de dezbatere va fi VIAȚA. Mai bine zis, viața de student.

Discuția s-a desfășurat după cum urmează:

– Despre ce am putea vorbi noi cel mai bine, dacă nu despre ceea ce trăim? Nu? Dacă nu ne-a picat fisa mai devreme, să vorbim pe când eram în liceu… o să vorbim acum de studenție.

– Eu sunt sătul de studenție. Abia aștept să termin!

– Hai măi Mirrrrrrrrrcea, că nu-i chiar așa de grav! Mie chiar îmi place. Și cred că e interesantă tema propusă, mai ales că în viața de student putem include cam tot ce experimentăm zi de zi.

– La asta m-am gândit și eu Larisa, că ne va fi foarte ușor să ne exprimăm și să ne facem înțeleși.

– Bine…. m-ați convins. Dar o să scrie așa fiecare cum vrea și ce vrea?

– Hmmm… crezi că ne-am putea încurca reciproc?

– Nu știu, întreb și eu.

– Cred că ar fi frumos pentru început să ne împărțim puțin sarcinile. Ce ziceți?

– Cred că ar fi ok, Larisa.

– Dacă e așa…. eu vreau să aduc în prim plan muzica.

– Nici nu mă gândeam că vei alege altceva, Mirrrrrcea. Mai pe larg, ce vrei să scrii?

– Păi vreau să scriu despre muzica bună, bineînțeles, din punctul meu de vedere; despre chitară și folk, despre melodii memorabile… și… și desigur, despre Freddie.

– Mie-mi sună bine.

– Și mie. Larisa, tu despre ce vrei să scrii?

– Păi dacă Mircea se ocupă de muzică, eu vreau să vorbesc despre viața cotidiană, despre cursuri, sesiune, cluburi, chestii d-astea mai pământești.

– OK. E bine așa.

– Dar tu? Despre ce scrii?

– Păi dacă voi vă ocupați de chestii reale, eu vreau să aduc puțină visare în lumea asta studențească.

– Mai pe larg…

– O să postez poezii și proză inspirate din realitatea noastră.

– Măi fetelor, o să iasă super!

– Da. Așa zic și eu. Mai ales că prin formularea „Blog între noi” nu ne referim numai la noi 3 ci la toți studenții. Între noi studenții.

– Deci.. la treabă!

Articol scris pentru SuperBlog2009, proba 30.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s