Real,- 24/24

Și uite așa, în seara de 28 octombrie, viruselul nostru gripal  stătea și se gândea, asemenea unui vampir însetat de sânge, unde anume ar putea găsi și el o victimă, poate două. Nu se arăta nimic la orizont. Datorită campaniei realizate la nivel național de toată mass-media și nu numai, toată lumea evita să iasă din casă sau se protejau prin diferite mijloace. Nu știu dacă avea el neuroni și sinapse, dar își storcea tot corpul lui de virus pentru a găsi o soluție la situația critică în care ajunsese.

Zburdând de colo-colo, prin ploaie, a nimerit pe o bucățică de ziar, în care era un articol cu un titlu cât Palatul Parlamentului. Bineînțeles că nu putea trece cu vederea și pentru că oricum nu avea ce face, s-a apucat să citească.

real,- Hypermarket România inaugurează mâine, 29 octombrie 2009, cel de-al 22-lea magazin din rețeaua sa, în cadrul AFI Palace Cotroceni, investiție care se ridică la suma de 23,4 milioane de euro. Real,- Cotroceni este amplasat în cadrul AFI Palace Cotroceni, poziționat la intersecția dintre Bulevardul Timișoara și Bulevardul Vasile Milea. Noul magazin se desfășoară pe o suprafață totală construită de 13.380 de metri pătrați, dispune de o suprafață utilă de vânzare de 7.500 de metri pătrați și beneficiază de o parcare cu 2.500 de locuri, care aparține întregului complex.„

Hoppppppa! Inaugurare de super-extra-mega magazin cu multe locuri de parcare și o suprafață enormă!!?! Luminița de la capătul tunelului părea acum mai aproape ca oricând pentru micul virusel. Numai când se gândea câtă lume avea să fie acolo, îi venea apă în gură. Dar oare era adevărat? Sau ochii insuficient odihniți îi jucau feste? Așa că a mai citit o dată frazele și a continuat cu restul articolului.

„ Investiția de 23,4 de milioane de euro înseamnă: echipamente frigorifice ultraperformante, dispozitive de cântărire de ultima generație, cuptoare și grill de mare capacitate, nu mai puțin de 51 de case de marcat și o gamă sortimentală ce numaăa peste 40.000 de produse alimentare și nealimentare provenite în proporție de peste 90% de la producători și furnizori naționali. ”

Deci… nu, nu avea halucinații, articolul exista, iar numerele acelea care previzionau mare aglomerație arătau chiar apetisant. 51 de case nu însemnau altceva decât un flux mare de cumpărători și un adevărat paradis pentru el.

„ real,- Cotroceni pune la dispoziția cumpărătorilor o serie de servicii cum ar fi: sisteme foarte flexibile de finanțare, verificarea aparaturii cumpărate la bancul de probă, ajustarea hainelor, livrarea la domiciliu a produselor nealimentare cu volum mare și valoare unitară de peste 500 de RON, birou pentru returnarea produselor etc.”

După acest ultim paragraf, nu mai avea nicio îndoială că acela era locul în care avea să-și găsească fericirea. Entuziasmat și emoționat o luă la fugă spre locul cu pricina, dar nu numai pentru a găsi noi victime ci și pentru că descrierea magazinului îl făcuse curios.

Dacă vreți să vedeți ce a văzut și viruselul, mergeți la real,-Cotroceni!

Articol scris pentru SuperBlog2009, proba 20.

Advertisements

One thought on “Real,- 24/24

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s