Real,- pentru tine!

În spiritul crizei economice în care ne aflăm, Real,-Hypermarket vine în sprijinul nostru, al muritorilor de rând, nu numai cu preţuri mai mici la produsele pe care le găsim şi în restul hypermarket-urilor ci şi cu produse proprii. Este adevărat că unii dintre noi suntem destul de pretenţioşi în ceea ce priveşte produsele alimentare şi avem încredere doar în anumite branduri, dar nu cred că avem ceva de pierdut dacă încercăm ceva nou. Până la urmă, şi acele branduri au fost la început necunoscute şi dacă nu ar fi existat curioşii care au încercat şi au spus şi altora părerea lor, nu ar fi ajuns la faima din ziua de astăzi. Aşa că merită să acordaţi credit produselor noi şi mai puţin cunoscute.

Mărcile proprii real,-TIP, real,-QUALITY , real,-BIO şi real,-Selection  oferă calitate la banii puţini din buzunarele românilor.

hypermarket

  • TIP oferă o gamă variată de articole de uz curent la cel mai bun preţ. Cumpărând produse TIP veţi reuşi să faceţi o economie foarte mare putând plăti de două sau chiar de trei ori mai puţin decât în cazul în care cumpăraţi anumite produse similare de pe piaţă, fie că este vorba de produse alimentare sau nealimentare. Sute de articole TIP vă stau la dispoziţie cu preţuri imbatabile şi calitate bună. Majoritatea covârşitoare a produselor TIP este realizată cu furnizori naţionali (peste 90%).
  • real,-QUALITY oferă multe beneficii şi ceea ce este mai important o alternativă la produsele de marcă. Există deja o gamă largă de produse real,- Quality, care se îmbogăţeşte constant pentru tine şi familia ta : musli pentru sănătatea ta; cosmetice şi scutece pentru copil; dulciuri pentru întreaga familie;  mezeluri din ingrediente de calitate, cafea savuroasă şi sucuri reconfortante pentru fiecare mic-dejun.
  • real,-BIO oferă produse pentru cine iubeşte natura, este adeptul produselor ecologice şi se hrăneşte sănătos. Prin calitatea asigurată de un proces de producţie biologic în pondere de 100% sau prin culturi biologice, aceste produse respectă cele mai stricte directive UE în domeniul ecologic. Fără conservanţi sau modificatori de aromă real,- BIO contribuie pozitiv atât la sănătatea ta cât şi la protecţia ecosistemului.
  • real,-Selection oferă produse care se disting prin gustul deosebit, calitatea remarcabilă şi ingredientele alese cu mare atenţie. Specialităţi rafinate la o calitate de top şi într-un ambalaj atrăgător.

 Daţi o fugă până la real,-Hypermarket şi convingeţi-vă!

Articol scris pentru SuperBlog2009, proba 7.

2 thoughts on “Real,- pentru tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s