Punctează cu Thomas Rosenthal

Prin articolul acesta, înscris în SuperBlog2009, îmi exersez capacităţile de promoter. Poate cine ştie… mă voi trezi cu vreo ofertă de muncă în domeniul marketing-ului. :)) Aşa că pornesc la drum cu entuziasm.

Vă voi vorbi, ca de altfel toţi ceilalţi participanţi la concurs, despre promoţia Thomas Rosenthal derulată de Real-Hypermaket. Este vorba despre nişte preţuri bune la diferite tipuri de crătiţi, tigăi, tăvi,oale,etc. Adică, cei care nu aveţi bani sau timp să mâncaţi la restaurant sau pur şi simplu sunteţi pasionaţi de gătit citiţi cu atenţie cele ce urmează. Ceilalţi, uitaţi-vă la poze măcar, să vedeţi în ce se prepară chestiile pe care daţi o grămadă de bani zilnic!

Promoţia se derulează după cum urmează :

Timp de 20 de săptămâni începând cu 27 august, la fiecare 40 de lei cheltuiţi în Real, veţi primi un punct bonus, la 80 de lei veţi primi 2 puncte bonus şi aşa mai departe. Colecţionând aceste puncte bonus în acest card, veţi avea ocazia să beneficiaţi de o reducere de 70 lei la oricare din produsele de gătit profesionale Thomas Rosenthal. Când aţi adunat 25 de puncte bonus, vă puteţi prezenta la casă cu cardul completat şi vă puteţi alege produsul pe care-l doriţi din colecţie, neexistând limită la numărul de produse pe care le puteţi cere în schimbul punctelor bonus. Aceste puncte vor fi oferite până pe data de 13 ianuarie 2010, iar produsele Thomas Rosenthal vor putea fi ridicate de la casă până pe  data de 27 ianuarie 2010. “Bonus cardurile” vor fi puse la dispoziţia clientului în toate hypermarket-urile Real şi se vor acorda în limita stocului disponibil, Real depunând diligenţa în asigurarea distribuirii  acestora pe toată perioada desfăşurării campaniei promoţionale.

Acordarea de reduceri se face la următoarele produse din gama Thomas Rosenthal :

 • Caserola cu capac 16cm 1.5 L TR
 • Cratiţă cu capac 20cm 3L TR
 • Cratiţă cu capac 24cm 5L TR
 • Tigaie 20cm TR
 • Tigaie 26cm TR
 • Tigaie Wok 28cm TR
 • Grătar pătrat 27cm TR
 • Tavă cuptor + grătar 35×25 TR
 • Tigaie cu capac 24cm TR.

Toate aceste produse sunt construite din material anodizat, adică din aluminiu trecut printr-un proces electrochimic (presupun că vine de la anod denumirea). Adică aluminiul este transformat într-un material mai dur, mai rezistent şi perfect inoxidabil. Alte beneficii şi avantaje ale acestor produse sunt : nu reţin mirosurile şi nu afectează gustul mâncărurilor, mai puţine posibilităţi de acumulare a murdăriei şi bacteriilor, încălzire uniformă a suprafeţei, etc.

Şi nu în ultimul rând, calitatea produselor Thomas Rosenthal este recomandată şi promovată de cunoscutul bucătar Horia Vîrlan.

Deci… spor la cumpărat şi gătit!

4 thoughts on “Punctează cu Thomas Rosenthal

 1. Am participat in urma cu ceva vreme la un concurs care avea drept tema papucii iubitei. Cate perechi are in total era intrebarea la care trebuia sa stiu raspunsul. Aia a fost simplu pentru ca am insotit-o de fiecare data in magazinele de profil. Daca ma intrebi de tigai, cratite, oale si alte alea.. e mai greu. Stiu sigur ca is mai multe decat papucii.

 2. eram foarte curioasa din ce material sunt…. bine ca am aflat… aluminiul in bucatarie mai ales… nu ar trebui sa-l foloseasca nimeni. Mai cititi… mare promotie…nu se mai cauta aluminiul afara si le-au adus la noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s