They are the champions

Dacă aş fi o floare, aş fi o floare de cactus, sensibilă, rară şi foarte aşteptată.

Dacă aş fi un fruct, aş fi fructul pasiunii, atrăgător şi exotic.

Dacă aş fi un anotimp, aş fi iarnă, plină de bucurii, momente memorabile şi bineînţeles, cadouri.

Dacă aş fi o culoare, aş fi verde crud, vivace, proaspăt, vesel.

Dacă aş fi un sentiment, aş fi emoţie,copleşitor de puternică.

 

Dacă aş fi o maşină, cu siguranţă aş fi o Toyota pentru că astfel aş fi toate cele de mai sus: aşteptată, atrăgătare, proaspătă, sensibilă, vivace, puternică, exotică, aducătoare de bucurii şi momente memorabile.  Iar pe lângă toate acestea, aş fi lider mondial pe  piaţa auto, din câte se scriu în revistele de specialitate, detronându-i pe cei de la GM.

 

foto1

foto1

Şi pe bună dreptate, dacă este o maşină care merită acest titlu, fără îndoială este Toyota, pentru că dezvoltă soluţii inteligente la provocările ridicate de industria auto actuală, asumându-şi  în acelasi timp, responsabilitatea pentru generaţiile viitoare. Proiectanţii şi tehnicienii Toyota provoacă limitele convenţionalului, inovând tehnologia şi designul pentru mai mult spaţiu interior, o mai bună manevrabilitate, emisii de CO2 tot mai reduse şi siguranţă fără compromisuri. Fie că este vorba de motoare pe benzină, Diesel, electrice sau cu energie alternativă, maşinile Toyota reflectă proiectarea avansată pentru performanţă şi confort, precum şi grija pentru reducerea emisiilor poluante şi un consum optim de carburant. Ştim foarte bine că această marcă vine în fiecare an la saloanele auto internaţionale cu diferite concepte inovatoare de maşini “verzi” şi nu numai. Proiectate şi produse conform celor mai înalte standarde de calitate, autoturismele Toyota sunt campioane în testele pentru siguranţă şi fiabilitate.

“De acum inainte, doresc ca toti angajatii companiei sa-si unifice eforturile pentru a produce vehicule de calitate superioara.”  Kiichiro Toyoda

Cam aşa începea povestea Toyota, undeva în anii  ’30. O poveste ce avea să dureze mult mai mult decât s-ar fi aşteptat orice alt competitor european sau american. Iar din câte se vede în ultima perioadă, se pare că eforturile japonezilor n-au fost în van şi chiar au reuşit  îmbunătăţească în mod constant calitatea produselor lor. Bijuteriile pe care noi le vedem astăzi sau pe care avem ocazia să le folosim nu sunt altceva decât rezultatele muncii lor asidue şi a seriozităţii imense cu care au tratat fiecare problemă de-a lungul anilor.

Spunând toate cele de mai sus, particip cu acest articol la proba Toyota din cadrul concursului SuperBlog2009.

3 thoughts on “They are the champions

  1. Imi place exprimarea “Dacă aş fi o maşină, cu siguranţă aş fi o Toyota pentru că astfel aş fi toate cele de mai sus: aşteptată, atrăgătare, proaspătă, sensibilă, vivace, puternică, exotică, aducătoare de bucurii şi momente memorabile “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s